Bericht versturen
Thuis

Linq Bike (Kunshan) Co., Ltd.

China Linq Bike (Kunshan) Co., Ltd. certificaten
China Linq Bike (Kunshan) Co., Ltd. certificaten
Daniel is een groot contact en behandelt onmiddellijk onze vragen en behoeften. Zeer gelukkig met de dienst en de producten hebben wij gekocht.

—— Dante Primm

Mijn partners en ik ben zeer geïmponeerd met de steekproef. Ik ben meer geïmponeerd met Daniel. Hij was geïnformeerd, ontvankelijk en nooit opdringerig. Wanneer het seizoen verandert en wij een kans krijgen onze steekproef behoorlijk om te testen, zullen wij in contact met verdere details zijn.

—— J Visser

Ik ben online Chatten Nu

Linq Bike (Kunshan) Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Linq Bike (Kunshan) Co., Ltd. Linq Bike (Kunshan) Co., Ltd. Linq Bike (Kunshan) Co., Ltd. Linq Bike (Kunshan) Co., Ltd. Linq Bike (Kunshan) Co., Ltd.
Receptie Recreatiegebied Meeting Room Activiteitenzaal Werkruimte

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Zuidoost-Azië
Oceanië
Wereldwijd
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 800000-1000000
Opgericht Jaar : 2017
Export pct : 80% - 90%

Co. van de Linqfiets (Kunshan), is fabrikant gespecialiseerd in fietsen en delen, voorziet OEM en ODM ontwerpen/producten voor klanten van kwaliteit en concurrerende prijzen, verstrekt oplossingen van ontwikkeling, sourcing, productie aan logistiek voor klanten, omvatten onze producten elektrisch bijstaan bergfietsen, elektrische forenzenfietsen, bmx vrij slagfietsen, bmx het rennen fietsen, kinderenfietsen, de fietsen van het jonge geitjessaldo, staand vistuigfietsen, weg het rennen fietsen, kruiserfietsen, de fietskaders van de aluminiumlegering en andere vervangstukken, enz. onze mensen ervaring meer dan 15 jaar in de fietsindustrie hebben, bevestigen het grootste deel van onze producten aan de vereisten van CPSC/CPSIA, JIS, ISO, EN, Ce, Wordt CCC, het hoofdzakelijk in het buitenland verkocht aan fietsbedrijf en verdelers, handelaars, detailhandelaars in, zoals Verenigde Staten, Canada, Japan, Australië, het UK, Duitsland, Rusland, Zwitserland, Filippijnen, Indonesië, Portugal, Hongarije, Zuid-Afrika, etc.

 

Wij duren voort om waarde voor cliënten door ononderbroken productinnovatie tot stand te brengen, proberen altijd ons beste om de beste diensten en de concurrerendste prijzen met hoogte aan te bieden - kwaliteitsgoederen voor onze klanten. Wij hebben teugel-wijs verkoopteam, R&D-team en QC het team, kan klanten leveren hun gewenste steekproef in de vroegste datum, orden schikken correct, strikt controle de de productiekwaliteit en levertijd, de goederen veilig verschepen.

 

Ons doel is uw beste keus te zijn om in de fietsindustrie samen te werken, verheugen wij ons op het werken met u om lange zakelijke relatie te bouwen.

Contactgegevens
Linq Bike (Kunshan) Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Daniel Lu

Tel.: 0086-13511632646

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)