Bericht versturen
Thuis

Linq Bike (Kunshan) Co., Ltd. Fabrieksreis

China Linq Bike (Kunshan) Co., Ltd. certificaten
China Linq Bike (Kunshan) Co., Ltd. certificaten
Daniel is een groot contact en behandelt onmiddellijk onze vragen en behoeften. Zeer gelukkig met de dienst en de producten hebben wij gekocht.

—— Dante Primm

Mijn partners en ik ben zeer geïmponeerd met de steekproef. Ik ben meer geïmponeerd met Daniel. Hij was geïnformeerd, ontvankelijk en nooit opdringerig. Wanneer het seizoen verandert en wij een kans krijgen onze steekproef behoorlijk om te testen, zullen wij in contact met verdere details zijn.

—— J Visser

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6 7
Linq Bike (Kunshan) Co., Ltd. Linq Bike (Kunshan) Co., Ltd. Linq Bike (Kunshan) Co., Ltd. Linq Bike (Kunshan) Co., Ltd. Linq Bike (Kunshan) Co., Ltd. Linq Bike (Kunshan) Co., Ltd. Linq Bike (Kunshan) Co., Ltd.
Lopende band
De lijn van het kaderlassen
Lassencorrectie
Kaderproefbank
Gebeëindigd gebied
Opslaggebied
Wiellijn

Lopende band

De lijn van het kaderlassen

Lassencorrectie

Kaderproefbank

Gebeëindigd gebied

Opslaggebied

Wiellijn

 • lopende band

  Onze fabriek heeft 2 fietslopende band, 2 vloeibare het schilderen lijnen, wielen die machines, de faciliteiten van de wieleninspectie, één 6061 lijn van het het kaderlassen van de aluminiumlegering (omvat T4, T6) bouwen, en de noodzakelijke kwaliteitscontrole/inspectiemachines, hulpmiddelen, materiaal, fabriek bepaalt van in Suzhou-stad, Jiangsu-Provincie, China de plaats dat 50KM slechts aan Shanghai, meer dan 400 arbeiders in onze fabriek, productiecapaciteit 20000 fietsen per maand is.

 • OEM / ODM

  Wij hebben de ervaring, het vermogen, en R&D-middelen om OEM/ODM-tot integratie een het gloeien succes te maken. Wij zijn fabrikant met de capaciteit om uw concepten en ideeën in haalbare projecten te brengen, werken wij met personen en bedrijven in alle stadia van ontwerp en vervaardigen, van concept, in een hoogst geconcentreerde inspanning te beëindigen om de producten en de diensten van het de industrieniveau aan u te brengen.

   

  Zodra de klant ons van concepteninformatie en gedetailleerde specificaties voorziet, zullen wij hen van de totale kosten van ontwerp, prototyping meedelen, en kostenraming per eenheid vóór projectbegings, zullen wij met klanten werken tot zij worden tevredengesteld en alle originele ontwerpvereisten worden voldaan aan, en het product presteert precies aan de verwachtingen van klanten, bestrijken onze OEM/ODM-diensten de volledige cyclus van het projectleven.

   

   

   

 • R & D

  In de filosofie van „Klant zijn de verzoeken vroeger“, investeren wij reusachtig bedrag in technisch onderzoek en de ontwikkeling elk jaar, ons R&D-team heeft persoon 6 dat verantwoordelijk voor het ontwerpen van, het onderzoeken van en het ontwikkelen van nieuwe producten is, concentratie aan de huidige nieuwe technologieën van op elk ogenblik het ontwerpen en productie in de fietsindustrie betaalt, de nieuwe tendens van de fietsindustrie volgt en technische ondersteuning aan ons projectteam verstrekt. om R&D-effiency te verbeteren, gebruiken wij 3D ontwerp, 3D druk, de software van de structuuranalyse om de prestaties en de structuurintensiteit van onze producten eigenlijk te simuleren, om klantenoplossingen op tijd te verstrekken.

Contactgegevens
Linq Bike (Kunshan) Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Daniel Lu

Tel.: 0086-13511632646

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)